snelle rijopleiding

Snel rijbewijs halen amsterdam

Snelle Rijopleidingen

Via een snelle rijopleiding is het mogelijk in overleg met de rijschool snel je rijbewijs te halen in Amsterdam. Hiervoor moet je een intake gesprek aangaan tijdens de proefles om te beoordelen of de snelcursus bij jou past. Helaas is het snel halen van je rijbewijs via een spoedcursus niet voor iedereen haalbaar. In deze opleiding worden alle rijlessen vooraf ingepland, waarbinnen het mogelijk is voor de leerling om op examen te gaan en het rijbewijs te behalen. De planning wordt gemaakt om je werk/studie heen en de bestaande reserveringstijd voor het praktijkexamen B. Wij zorgen voor een examen op korte duur als je wilt starten met de spoed rijopleiding in Amsterdam!

Planning spoedlessen

Aanmelden voor de spoedrijlessen kan via de normale aanmeldformulier van Rijschool Ryles. Je krijgt 3 tot meerdere keren per week rijlessen van 120 minuten (blokuur). Direct na het einde van je rijopleiding volgt het praktijkexamen. Uiteraard geldt bij een snelcursus een nauwgezette planning en een strikte naleving van de geplande uren. Bij deelname aan de snelcursus is het belangrijk dat je het theoriecertificaat al op zak hebt of dit zeer binnenkort gaat halen. Zonder dit certificaat mag je niet deelnemen aan het praktijkexamen! Hier kunnen wij je ook mee op weg helpen dankzij onze 100% gegarandeerde theoriecursussen.

Stappenplan spoedcursus Amsterdam

  • Je bent geslaagd voor je theorie-examen of meld je aan voor de 100% gegarandeerde theoriecursus.
  • Machtig de rijschool met je DigiD.
  • Samen rijlessen inplannen.
  • Wij plannen het praktijkexamen in.

 

Zodat de rijschool het praktijkexamen voor de categorie personenauto kan aanvragen, moet je daar toestemming voor geven. Dit doe je met een machtiging via cbr.nl Zodra er een praktijkexamen gereserveerd is door de rijschool, krijg je hier direct een e-mail van. De rijschool machtigen doe je met een DigiD machtiging. DigiD is jouw persoonlijke legitimatie voor overheidsdiensten, dus geef je wachtwoord nooit weg aan een ons! DigiD aanvragen is gratis, houd er wel rekening mee dat het aanvragen ervan ongeveer vijf werkdagen kan duren.

Medische status CBR

Iedereen die een rijexamen aflegt, moet over een ingevulde gezondheidsverklaring beschikken. De elektronische gezondheidsverklaring wordt automatisch door de rijschool samen met de praktijkreservering verstuurd naar het CBR als alle vragen op de gezondheidsverklaring met nee beantwoord zijn en er geen medisch dossier bij het CBR aanwezig is! Meer informatie over de gezondheidsverklaring vind je op de site van het CBR. Bij een eventuele rijtest na een met ja beantwoorde eigen verklaring word een snelle opleiding uitgesloten wegens de lange wachttijden van het CBR bij de afhandeling hiervan.

Snelle rijopleiding iets voor jou!

Ben jij een wonderkind en wil je de Snelle Rijopleiding volgen? Vraag dan een proefles met intake gesprek met de instructeur aan.

Gratis PROEFLES* aanvragen

* De proefles is gratis bij een rijlespakket 40 en is niet te combineren met andere acties

Meld je aan bij RYLES

Vul het aanvraagformulier in klik op verzenden. Wij nemen snel contact met jou op.