soorten rijopleiding

Op de pagina soorten rijopleidingen vind je meer over verschillende rijopleidingen in amsterdam

Rijopleidingen

Een rijopleiding is de basis voor de veiligheid op weg. Het streven is dat je verantwoord en vol vertrouwen kunt rijden na het behalen van je rybewijs. Daarom is het verstandig om van te voren te bepalen welke rijopleiding je wilt volgen. Wil je zo snel mogelijk je rybewijs halen of heb je alle tijd met het behalen van het rybewijs? Hoe snel je je rybewijs haalt is geheel afhankelijk van wat jij wilt. Maar hangt vooral af van verschillende factoren, jouw ervaring en leersnelheid! Slechte ervaring met auto’s en rijden brengt vaak rijangst met zich mee. Deze leerlingen hebben meer moeite met de rust te vinden in de auto en duurt het uiteraard wat langer.

Rijopleiding keuzehulp

Klik hier om hulp te krijgen bij de rijopleiding die bij jou past!

Soorten rijopleiding

Reguliere Rijopleiding

De meeste mensen volgen een reguliere rijopleiding. Je neemt dan bijvoorbeeld 1 blokuur rijles van 120 minuten per week. Uiteraard is het ook mogelijk om meerdere keren in de week te lessen. Jouw instructeur bepaalt samen met jou de opzet van de autorijlessen. Gedurende je gehele rijopleiding heb je iedere autorijles dezelfde instructeur en lesauto. Wil je binnenkort graag je rybewijs halen in Amsterdam, maar weet je nog niet precies welke rijopleiding het beste bij je past? Kijk dan voor meer informatie over onze rijopleidingen en werkwijze op de pagina Rijopleiding-Keuzehulp of vraag een proefles aan.

2toDrive Rijles Vanaf 16,5 Jaar

Door 2todrive kun je nu al eerder beginnen met rijlessen, namelijk rijles vanaf 16,5 jaar. Vanaf de dag dat jij 17 bent geworden kan je rijexamen doen. Ben je geslaagd? Dan mag je tot je 18e verjaardag alleen de weg op onder begeleiding van de door jou gekozen coach(es). Je hoeft dus niet meer tot je 18e te wachten voordat je eindelijk met rijlessen mag beginnen!

Snelle Rijopleiding

De rijopleiding om snel je rybewijs te halen. Je neemt dan meerdere 3/4 blokuren rijles van 120 min. per week. De lat ligt hoger en de lessen zijn wat intensiever. Mocht de instructeur of jij de intensiteit van de lessen willen veranderen, dan is dit altijd mogelijk. Wil je binnenkort graag je rybewijs halen in Amsterdam, maar weet je nog niet precies welke rijopleiding het beste bij je past? Kijk dan voor meer informatie over onze rijopleidingen en werkwijze op de pagina Rijopleiding-Keuzehulp of vraag een proefles aan.

Rijangst / Faalangst Rijopleiding

Heb je angst voor autorijden? Dan is dit dé rijopleiding voor jou. De aantal rijlessen per week worden gering gehouden, zodat je de angst niet al te veel triggered. De intensiteit is vaak langzaam oplopend en de voornaamste doel is om je gerust te houden in de auto. Een zelfverzekerde bestuurder heeft minder angst achter het stuur. Je word geduldig en aandachtig opgeleid tot een zelfverzekerde bestuurder.Wil je binnenkort graag je rybewijs halen in Amsterdam, maar weet je nog niet precies welke rijopleiding het beste bij je past? Kijk dan voor meer informatie over onze rijopleidingen en werkwijze op de pagina Rijopleiding-Keuzehulp of vraag een proefles aan.

Rijopleiding keuzehulp

Het is belangrijk om vooraf te bepalen wat voor soort rijopleiding je wilt volgen. Wil je zo snel mogelijk je rybewijs of heb je alle tijd met het behalen van het rybewijs? Hoe snel je je rybewijs haalt is geheel afhankelijk van wat jij wilt. Veruit de meeste leerlingen kiezen voor een reguliere rijopleiding. Vanaf 16,5 jaar mag je beginnen met de rijlessen dankzij 2toDrive. Je volgt 1 of meerdere keren per week rijles en je werkt zo naar je tussentijdse-toets en praktijkexamen toe. Uiteraard is het ook mogelijk meerdere malen rijles te nemen in dezelfde week en zelfs op de zelfde dag, waardoor je in kortere duur je doel behaalt. Slechte ervaring met auto’s en rijden brengt vaak rijangst met zich mee. Deze leerlingen hebben meer moeite met de rust te vinden in de auto en duurt het uiteraard wat langer.

reguliere rijopleiding

2to drive

snelle rijopleiding

Rijangst faalangst

Meld je aan bij RYLES

Vul het aanvraagformulier in klik op verzenden. Wij nemen snel contact met jou op.