DigiD Machtigen Ryles Amsterdam

Voordat Ryles Amsterdam de tussentijdse toets en het rijexamen voor jou gaat aanvragen moet jij daar eerst toestemming voor geven.

Ga jij een rijexamen of tussentijdse toets doen?

Voordat de rijschool de tussentijdse-toets en/of het praktijkexamen voor jou gaat aanvragen moet jij daar eerst toestemming voor geven. Dat doe je met een machtiging. Dat is verplicht, maar biedt jou en je rijschool wel veel voordelen: je ontvangt meteen een e-mail ter bevestiging van de machtiging; je ontvangt meteen een e-mail als de rijschool het examen voor je heeft gereserveerd; je ontvangt meteen een e-mail als de rijschool het examen eventueel voor je heeft verschoven of afgezegd; jouw adresgegevens zijn automatisch beschikbaar voor jouw rijschool in het reserveringssysteem van het CBR. Het machtigen doe je op Mijn CBR met je DigiD.

DigiD is jouw persoonlijke digitale legitimatie voor overheidsdiensten. Je kunt gratis een DigiD aanvragen. Met die ene inlogcode kun je terecht bij elektronische diensten van steeds meer overheidsinstellingen. Geef je DigiD nooit aan een ander.

Geldigheidsduur

De machtiging geldt tot je bent geslaagd. Wil je de machtiging eerder intrekken? Kijk dan op Mijn CBR voor de voorwaarden.

Automatische intrekking machtiging

De machtiging blijft 12 maanden geldig. De machtiging wordt automatisch ingetrokken als:

  • De machtiging meer dan 12 maanden oud is en er is geen aanvraag voor een examen of toets;
  • De gemachtigde rijschool is uitgeschreven bij het CBR.

Rijschoolnummer: 5748U1

Machtig rijschool Ryles met DigiD

ryles machtigen met digiD

Login op de website van het CBR en machtig Ryles onder rijschoolnummer: 5748U1.

Meld je aan bij RYLES

Vul het aanvraagformulier in klik op verzenden. Wij nemen snel contact met jou op.