Proefles autorijschool Ryles

Start je opleiding met een gratis en vrijblijvende proefles, die verplicht je tot niks.

Met Een Proefles Beginnen Aan Je Rijlessen In Amsterdam

Je start je rijopleiding met een proefles. Deze proefles is geheel vrijblijvend, dus verplicht je tot niets! De proefles is ook nog eens gratis wanneer je een rijlespakket bij ons afneemt. Het is de bedoeling dat je kennis maakt met je rijinstructeur en bepaalt of zijn manier van rijles geven iets voor je is. Dankzij de proefles krijgt de instructeur een eerste indruk en kan je op basis hiervan advies geven voor het vervolg van je opleiding. Maar alles is afhankelijk van jouw kennis, vaardigheden, houding en leervermogen.

Persoonlijk advies na proefles

Een proefles duurt ongeveer 60 minuten inclusief eindgesprek. In het eindgesprek krijg je een advies op basis van je prestatie. Tijdens deze proefles kan de instructeur vaak al een goede inschatting maken van je kwaliteiten en inschatten hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zult hebben. Na je proefles kun je bepalen of je verder wilt met het volgen van rijlessen en of je een rijlespakket afneemt.

Vraag nu een proefles aan!

Vorderingenkaart / Instructiekaart

Wij maken gebruik van een vorderingenkaart, zodat de instructeur maar ook jij precies weet wat je hebt geleerd, op welk niveau je zit en wat je nog moet leren. Deze leskaart wordt iedere les bijgehouden. Op deze manier weten leerling en instructeur hoe ver de leerling is in het traject.

Lesmethode RIS

De rijlessen worden opgebouwd volgens de stap-voor-stapmethode in moeilijkheidsgraad oplopend. Je krijgt gestructureerd rijles in een logische volgorde, gebaseerd op eigen tempo. Je krijgt rijlessen in het examengebied van CBR Amsterdam van een vaste rij-instructeur in steeds dezelfde auto. Ook tijdens je examen rijd je in dezelfde auto.

Planning

Je kunt je rijlessen al een aantal weken vooruit plannen. Dit is prettig! Houd er wel rekening mee dat wanneer je verder vooruit plant, de kans ook groter is dat je rijinstructeur je rijles wel eens moet verzetten. Bijvoorbeeld als hij een datum voor een praktijkexamen voor een andere kandidaat reserveert op de dag en tijd dat jij autorijles zou hebben. Een rijexamen gaat altijd voor op jouw rijles, examentijden zijn soms moeilijk te reserveren. Het kan ook gebeuren dat je rijinstructeur je vraagt of je iets eerder of later autorijles kan volgen omdat het later blijkt dat jouw rijles lastig aansluit op de rest van de geplande rijlessen die dag.

Halen en brengen

Om de lessen zo efficiënt mogelijk te houden hoef je niet eerst naar de rijschool te komen. De leerlingen worden thuis of bij een opstapplaats zoals metrostation Isolatorweg tot aan Henk Sneevlietweg opgehaald en afgezet. Het werkt als volgt: je brengt eerst de leerling voor jou naar huis of opstapplaats. Na afloop word je afgezet door de leerling die na jou is. Om oneerlijkheden te voorkomen worden leerlingen alleen in het examengebied opgehaald en afgezet. Hierdoor blijf je continu in het examengebied rijden en gaat het niet verloren van je lestijd. Daarom hebben wij voorkeur voor Station Sloterdijk zicht bij het CBR. De rijlessen beginnen vanaf het moment dat je in de lesauto stapt.

Meld je aan bij RYLES

Vul het aanvraagformulier in klik op verzenden. Wij nemen snel contact met jou op.