Help!

Vragen? We helpen je graag!

Neem contact met ons op

Tussentijdse toets

De tussentijdse toets (TTT) is niet alleen een waardevolle stap in je rijopleiding, maar het kan ook enorm helpen om je zelfvertrouwen op te bouwen en je voor te bereiden op het praktijkexamen. Hier zijn een paar redenen waarom je zou moeten overwegen om de TTT toe te voegen aan je rijopleiding:

  • Doel van de TTT: De tussentijdse toets is bedoeld om je voor te bereiden op het echte praktijkexamen. Het geeft je de mogelijkheid om te wennen aan de examensituatie en de werkwijze van het CBR.
  • Praktijkervaring: Tijdens de TTT rijd je een examenroute en voer je verschillende verkeersmanoeuvres uit, vergelijkbaar met het praktijkexamen. De examinator beoordeelt je rijvaardigheid en geeft feedback na afloop.
  • Vrijstelling bij goed resultaat: Als je de TTT met succes aflegt (je maakt geen gevaarlijke fouten), kun je vrijstelling krijgen voor de bijzondere verrichtingen tijdens het praktijkexamen. Dit betekent dat je deze manoeuvres niet opnieuw hoeft uit te voeren tijdens het praktijkexamen.
  • Advies en feedback: Als je de TTT niet haalt, ontvang je waardevolle feedback van de examinator. Dit stelt je in staat om specifieke gebieden te verbeteren voordat je het praktijkexamen aflegt.
  • Kosten: De kosten voor de tussentijdse toets zijn niet inbegrepen in de prijs van je lespakket bij Ryles. Je kunt ervoor kiezen om de TTT toe te voegen aan je opleiding als een extra stap om je slaagkansen te vergroten.
  • Aanvragen: Je kunt de TTT aanvragen via de app nadat je begonnen bent met je rijlessen. Onze instructeurs kunnen je adviseren over het juiste moment om de TTT in te plannen.
  • Zenuwen Bestrijden:** Veel leerlingen ervaren zenuwen voor het praktijkexamen. Door de TTT te doen, kun je die zenuwen gedeeltelijk wegnemen, omdat je al weet wat je kunt verwachten op de grote dag.
  • Slaagkansen Vergroten:** Statistieken van het CBR tonen aan dat leerlingen die de TTT hebben gedaan, 75% meer kans hebben om te slagen voor hun praktijkexamen. Het kan dus een slimme investering zijn in je rijbewijsdoelen.

 

Bij Ryles moedigen we je aan om de tussentijdse toets toe te voegen aan je rijopleiding. Het kan een waardevolle stap zijn om je klaar te stomen voor succes op het praktijkexamen. Onze instructeurs staan klaar om je te begeleiden en te ondersteunen bij het plannen van je TTT. Laten we samen werken aan jouw rijbewijsdoelen en die felbegeerde roze pas bemachtigen! 

 

Klaar om te starten?
Laat je telefoonnummer achter en we bellen je binnen 24 uur terug!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor de Theoriecursus!

Wat voor les ben je naar op zoek?

Waar lest Ryles.nl?

Word ik thuis opgehaald?

Momenteel word het ophalen en brengen bij desbetreffende metrostations gedaan. IVM lange reistijden en verloren lestijd bij het ophalen vanuit huis. Hiermee wordt ervoor gezorgd dat we zoveel mogelijk in het examengebied kunnen blijven en oefenen.