Help!

Vragen? We helpen je graag!

Neem contact met ons op

Theorie examen

Het theorie-examen is een cruciaal onderdeel van je rijopleiding. Hier leer je de verkeersregels en inzicht in verkeerssituaties. Bij Ryles zorgen we ervoor dat je goed voorbereid bent.

Onze online theoriecursus is gratis inbegrepen bij het afnemen van een lespakket. We raden aan om te starten met je theorie leren nadat je begonnen bent met praktijklessen. Deze gecombineerde aanpak helpt je om sneller te leren en de informatie beter te onthouden. Onze cursus bevat uitgebreide uitleg, video’s, instructies en oefenexamens om je klaar te stomen voor het theorie-examen.

Het is niet verplicht om je theorie-examen te halen voordat je begint met praktijklessen. 

Als je besluit om het theorie-examen via ons aan te vragen, volg dan de instructies in de app nadat je een lespakket hebt gekocht. Het CBR theoriecertificaat is twee jaar geldig, dus zorg ervoor dat je je praktijkexamen binnen die periode haalt.

Klaar om te starten?
Laat je telefoonnummer achter en we bellen je binnen 24 uur terug!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor de Theoriecursus!

Wat voor les ben je naar op zoek?

Waar lest Ryles.nl?

Word ik thuis opgehaald?

Momenteel word het ophalen en brengen bij desbetreffende metrostations gedaan. IVM lange reistijden en verloren lestijd bij het ophalen vanuit huis. Hiermee wordt ervoor gezorgd dat we zoveel mogelijk in het examengebied kunnen blijven en oefenen.