Help!

Vragen? We helpen je graag!

Neem contact met ons op

Faalangstexamen

Het faalangstexamen is speciaal ontworpen voor mensen die last hebben van examenangst of faalangst. Het doel is om deze leerlingen een eerlijke kans te geven om hun rijbewijs te halen, zelfs als ze in stressvolle situaties snel nerveus worden.

Hier zijn enkele belangrijke kenmerken van het faalangstexamen:

Extra Tijd: Het faalangstexamen duurt langer dan het reguliere praktijkexamen. Dit biedt de kandidaat extra tijd om zich op zijn gemak te voelen en de examinator rustig te laten zien wat hij of zij kan.

Speciaal Getrainde Examinatoren: Het faalangstexamen wordt afgenomen door examinatoren die zijn getraind om met faalangstige kandidaten om te gaan. Ze zijn geduldig en begripvol en zullen proberen een ontspannen sfeer te creëren tijdens het examen.

Pauzemomenten: Tijdens het faalangstexamen zijn er pauzemomenten ingebouwd. Als de kandidaat zich te gestrest voelt, kan hij of zij even stoppen om op adem te komen voordat het examen wordt voortgezet.

Feedback: Aan het einde van het examen krijgt de kandidaat uitgebreide feedback van de examinator. Dit omvat positieve punten en gebieden waar verbetering mogelijk is.

Als je denkt dat je last hebt van faalangst, is het een goed idee om dit aan te kaarten bij je instructeur. Samen kunnen jullie beslissen of het faalangstexamen de juiste keuze voor je is. Bij Ryles staan onze instructeurs altijd voor je klaar om je te ondersteunen en je te helpen bij het omgaan met eventuele angsten. Ons doel is om ervoor te zorgen dat je met vertrouwen en succes je rijbewijs kunt behalen, ongeacht de uitdagingen die je tegenkomt. 

Klaar om te starten?
Laat je telefoonnummer achter en we bellen je binnen 24 uur terug!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor de Theoriecursus!

Wat voor les ben je naar op zoek?

Waar lest Ryles.nl?

Word ik thuis opgehaald?

Momenteel word het ophalen en brengen bij desbetreffende metrostations gedaan. IVM lange reistijden en verloren lestijd bij het ophalen vanuit huis. Hiermee wordt ervoor gezorgd dat we zoveel mogelijk in het examengebied kunnen blijven en oefenen.