rijles

Help!

Vragen? We helpen je graag!

Neem contact met ons op

BNOR examen

Het BNOR-examen, oftewel het Beroepsopleiding Nederland voor het Openbaar Vervoer-examen, is een speciaal examen dat wordt afgenomen door het BNOR. Dit examen is bedoeld voor mensen die een rijverbod hebben opgelegd gekregen of die om andere redenen niet bij het reguliere CBR-examen kunnen of willen deelnemen.

Hier zijn enkele belangrijke kenmerken van het BNOR-examen:

Andere Locatie: Het BNOR-examen wordt meestal afgenomen op een andere locatie dan het reguliere CBR-examen. Dit kan betekenen dat je naar een andere stad of plaats moet reizen voor het examen.

Andere Examinatoren: Het BNOR-examen wordt afgenomen door examinatoren die niet bij het CBR werken. Deze examinatoren zijn speciaal getraind voor het BNOR-examen en hebben ervaring met verschillende soorten situaties en kandidaten.

Aparte Beoordeling: Het BNOR-examen wordt apart beoordeeld en heeft zijn eigen slagingsnormen. De normen kunnen soms strenger zijn dan die van het reguliere CBR-examen.

Feedback: Net als bij het reguliere CBR-examen krijg je na afloop van het BNOR-examen uitgebreide feedback van de examinator.

Als je moet deelnemen aan het BNOR-examen, is het belangrijk om goed voorbereid te zijn. Je instructeur kan je helpen bij het voorbereiden op dit speciale examen. Bij Ryles begrijpen we de uitdagingen die kunnen komen kijken bij het behalen van je rijbewijs, en we staan klaar om je te ondersteunen en te begeleiden, ongeacht welk type examen je moet afleggen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat je met vertrouwen en succes je rijbewijs kunt behalen! 

Klaar om te starten?
Laat je telefoonnummer achter en we bellen je binnen 24 uur terug!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor de Theoriecursus!

Wat voor les ben je naar op zoek?

Waar lest Ryles.nl?

Word ik thuis opgehaald?

Momenteel word het ophalen en brengen bij desbetreffende metrostations gedaan. IVM lange reistijden en verloren lestijd bij het ophalen vanuit huis. Hiermee wordt ervoor gezorgd dat we zoveel mogelijk in het examengebied kunnen blijven en oefenen.